Van Bergenpark Etten-Leur

“De bodem warmtepomp zorgt voor het opwarmen van de woning en warm tapwater uit een individuele bodemwisselaar”

Eén van de kenmerken van dit project is de actieve bijdrage aan de bescherming van het klimaat en BIT haar waarden sluiten hier volledig op aan als klimaat professionals!

Het Van Bergenpark is in drie delen uitgevoerd, het eerste deel bestaat uit 20 appartementen van Residentie Antonius, het tweede deel zijn de 45 nieuwbouw appartementen en het derde deel bestaat uit 42 koopwoningen en 14 huurappartementen.

De koopwoningen heeft BIT voorzien van een Itho-Daalderop bodem warmtepomp welke zorgen voor het opwarmen van de woning en warm tapwater uit een individuele bodemwisselaar. Hiermee kan de woning ook passief worden gekoeld. In combinatie met de vloerverwarming wordt de woning op temperatuur gehouden. De warmtepomp is uitgerust met een 200 liter boiler voor het opslaan van warm tapwater. Voor het mechanisch ventileren van de koopwoningen wordt er gebruik gemaakt van een Brink Flair WTW unit, deze is geplaatst en aangesloten met sendzimir stalen kanalen.

De huurwoningen zijn voorzien van een Daikin lucht/water warmtepomp, die zorgen middels de buitenlucht, voor energie die de woning opwarmt en warm tapwater. In combinatie met een vloerverwarming wordt de woning op temperatuur gehouden. Deze lucht/water warmtepomp is uitgerust met een 180 liter boiler voor het opslaan van warm tapwater. Voor het mechanisch ventileren van de huurwoningen heeft BIT gebruik gemaakt van een Itho Daalderop WTW unit, welke is aangesloten met sendzimir stalen kanalen.

Array

Array

Array

Array

Array

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Projecten

bekijk alle Projecten

Parck Warande Oosterhout

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

Het Bolwerk Klundert

lees meer

Hart van Nootdorp

lees meer

Viertien Roosendaal

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

BIT klimaatprofessionals is onderdeel van

DWT Groep