Paravicini Bergen op Zoom

Voor dit project zijn er twee grote installaties door BIT op het dak geplaatst, betreft een lucht/water warmtepomp en een Q-ton warmtapwater systeem.

Paravicini bestaat uit een woonzorgvilla met zorgappartementen en een seniorenappartementencomplex. Het perceel is gelegen aan de westzijde van Bergen op Zoom, bij het Havenkwartier en nabij het historische stadscentrum. De appartementen zijn gelegen aan het water.

De woonzorgvilla bestaat uit 22 zorgappartementen en 28 seniorenappartementen. In samenwerking met Ballast Nedam Zuid heeft Brabant Installatie Techniek voor deze appartementen verwarmings-, koeling- en ventilatie installaties geïnstalleerd.

Voor blok A, de 22 zorgappartementen, hebben wij een collectieve luchtwater warmtepomp van Daikin geïnstalleerd. De buffertank heeft een inhoud van 200 liter en is aangesloten op Magnum vloerverwarming. Deze warmtepomp zal zorgen voor het verwarmen en koelen van de woningen. Daarnaast is er ook een Q-ton warmtapwater systeem geplaatst van Mitsubishi. Ook deze Q-ton is op het dak geïnstalleerd en voorzien van twee keer 750 liter vaten. De ventilatie van dit complex is gerealiseerd met een luchtbehandelingskast van Ventilair en vijf Brink Flair wtw unit.

Voor blok B, de 28 levensloop bestendige appartementen hebben we een individuele luchtwater warmtepomp van Daikin geïnstalleerd en aangesloten op Magnum vloerverwarming, de ventilatie van deze woningen met individuele Brink Flair WTW unit.

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Projecten

bekijk alle Projecten

Parck Warande Oosterhout

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

Het Bolwerk Klundert

lees meer

Hart van Nootdorp

lees meer

Viertien Roosendaal

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

BIT klimaatprofessionals is onderdeel van

DWT Groep