Cosun Breda

Voor deze luxe appartementen zullen wij de installaties aansluiten op een collectieve WKO installatie, welke voor heel het Cosun Park de warmte/koude gaat leveren

Waar vroeger het hoofdkantoor van de Suiker Unie stond in Breda, komt een geheel nieuwe woonlocatie genaamd: Cosun Park.

Cosun I is het voormalige hoofdkantoor van de Suiker Unie en dit kantoor wordt omgebouwd tot een appartementencomplex. Cosun I zal bestaan uit 39 luxe appartementen, waarvan vijf penthouses met een dakterras. Het bijzondere aan dit gebouw zijn de bijzondere buitenruimtes, hoge plafonds en ramen.

Naast Cosun I komen er nog vijf nieuwbouw appartementencomplexen. In totaal komen er twee ondergrondse parkeergarages voor de bewoners van het Cosun Park.

BIT klimaatprofessionals zitten in het bouwteam van project Cosun Park. In opdracht van aannemer Ouwehand Bouw gaat BIT de vloerverwarming- en koelinstallaties en WTW ventilatie installaties (BRINK) verzorgen. Ook gaat BIT, in samenwerking met een gecertificeerd bedrijf, de ventilatie in de ondergrondse parkeergarages installeren.

In samenwerking met Magnum wordt de vloerverwarming aangelegd. De woningen zijn voor 75% voorzien van vloerverwarming en een kwart van de woningen zijn voorzien van warmte-terug-win- en mechanische ventilatie kanalen.

Inmiddels is Cosun I helemaal af en in gebruik genomen en zijn we bezig met Cosun II en III.

Array

Array

Array

Array

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Projecten

bekijk alle Projecten

Parck Warande Oosterhout

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

Het Bolwerk Klundert

lees meer

Hart van Nootdorp

lees meer

Viertien Roosendaal

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

BIT klimaatprofessionals is onderdeel van

DWT Groep