Bosselaar Zevenbergen

“We hebben meegedacht over de bouw, zodat onze duurzame installatie goed samenwerkt met de andere systemen en het goed tot zijn recht komt in de woning”

Binnen een aantal jaar wordt in fases een nieuwbouwwijk gebouwd vlakbij het centrum van Zevenbergen, bestaande uit circa 600 woningen en een school. In opdracht van aannemer Van Agtmaal verzorgt Brabant Installatie Techniek de verwarmings- en ventilatiesystemen voor deze wijk, Bosselaar Zuid.

Voor de appartementen installeert BIT bodem/water-warmtepompen van het merk Itho Daalderop, vanwege hun hoge rendement. Een gecertificeerd boorbedrijf boort hiervoor collectieve bronnenvelden tot 200 meter diep. Daarnaast installeert BIT klimaatprofessionals de vloerverwarming in de appartementen. Deze is in de zomer ook in te zetten als topkoeling. Elke verblijfsruimte krijgt een eigen thermostaat, zodat de toekomstige bewoners per ruimte de temperatuur naar wens kunnen instellen. Het ventilatiesysteem bestaat uit een WTW-installatie van het merk Brink. Het compacte type Flair 200 past mooi in de beperkte ruimte van een appartement.

Array

Array

Array

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Projecten

bekijk alle Projecten

Parck Warande Oosterhout

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

Het Bolwerk Klundert

lees meer

Hart van Nootdorp

lees meer

Viertien Roosendaal

lees meer

The Urban Woods Delft

lees meer

BIT klimaatprofessionals is onderdeel van

DWT Groep